Schedule 2018

ProductCamp is an unconference, with sessions being proposed both in advance and on the day of the event. Attendees will be able to vote on which sessions make it into the program.

Proposals for the morning session will open in Early Spring 2018

Afternoon sessions will be set on the day of the event

 

Lucas Hall:

08:00

Doors Open / Submit a Topic

Registration, networking, coffee, snacks / breakfast, topic submission

09:00

Onsite Session Voting Begins

09:30

General Session & Keynote Speaker (60 minutes)

Product Camp welcome, details, sponsors, and keynote speaker

Location: Classroom 126, with a simulcast to overflow rooms (Classroom 106 and 107) 

10:30

Recess, Voting Concludes (15 minutes)

10:45

Session 1 Breakouts (45 minutes)

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 106
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 107
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Conference Room 108
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 126
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Conference Room 201
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 207
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Conference Room 301
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Conference Room 308
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 310
Slides: TBD

 

11:30

Recess (15 minutes)

11:45

Session 2 Breakouts (45 minutes)

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 106
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 107
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Conference Room 108
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 126
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Conference Room 201
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 207
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Conference Room 301
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Conference Room 308
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 310
Slides: TBD

 

12:30

Lunch - Box Lunch (60 minutes)

Sandwiches, cookie, sodas and more!

01:30

Session 3 Breakouts (60 minutes)

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 106
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 107
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Conference Room 108
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 126
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Conference Room 201
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 207
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Conference Room 301
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Conference Room 308
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 310
Slides: TBD

02:30

Recess (15 minutes)

02:45

Session 4 Breakouts (60 minutes)

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 106
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 107
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Conference Room 108
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 126
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Conference Room 201
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 207
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Conference Room 301
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Conference Room 308
Slides: TBD

TBD
Presenter: TBD
Location: Classroom 310
Slides: TBD

03:45

Product Camp Closing

Product Camp closing session, key learnings, prizes / giveaways

Location: Classroom 126, with a simulcast to overflow rooms (Classroom 106 and 107) 

03:45 - ?

"After-Party"

Grab a beverage with your fellow attendees as the perfect close to your day! We'll meet around 4:15 or 4:30 at Taplands, 1171 Homestead Road, Santa Clara